Hempel

Nyt, moderne hovedkontor i arkitektonisk vartegn

Den danske malingsleverandør Hempel har åbnet dørene til virksomhedens nye, store hovedkontor, Hempel Campus, i Kgs. Lyngby. Med sine rektangulære former og hvidpudsede facade trækker den markante bygning tråde til virksomhedens første fabrik på Amager tilbage i 1915.

Hovedkontorets indre er en ren sanseoplevelse med store organiske spiralformer, møbler og materialer i høj kvalitet samt en detaljegrad ud over det sædvanlige. Alt er afstemt, alt passer sammen.

Sweco Arkitekter har tegnet det markante hovedkontor, mens HOLMRIS B8 har leveret alle møbler, tæpper og lamper samt stået for en række customized løsninger til Hempel.

Inspiration fra malingens verden
Hempels nye hovedkontor er udført i tre faser, og HOLMRIS B8 har været med til at møblere HQ1, HQ2 og HQ3. Et samlet forsknings- og udviklingscenter på 26.000 kvadratmeter og med plads til over 400 medarbejdere.

Inspirationen til bygningens indre arkitektur kommer fra Hempels egen verden – nemlig det spiralformede fænomen, der opstår, når to eller flere opløsninger blandes for at fremstille maling. Det kommer blandt andet til udtryk i bygningens indre atrium, der er indrettet med en nærmest skulpturelt udformet snoet trappe i træ.

Kvalitet hele vejen igennem
HOLMRIS B8 har leveret alle møbler til byggeriet – lige fra arbejdsbord, kontorstol og opbevaring til belysning og locker. Blandt andet er der i hovedkontoret leveret skrivebordsskuffer i filt, som også passer til en række customized lockers med plads til alle arbejdsdokumenter. På den måde kan medarbejderne nemt og fleksibelt slå sig ned og arbejde, hvor det passer. HOLMRIS B8 har også stået for at udføre et stort, customized boardroom-bord til et af Hempels mødelokaler.

I Hempels kantine, loungeområder, auditorium, mødelokaler og udeområder er der på samme måde indrettet med nye møbler fra HOLMRIS B8, og hele vejen igennem er der tænkt i kvalitet. Lige fra Labofas Heritage Collection, lamper fra Menu, Menus Harbour Lounge Chair og Muutos Outline sofaer til Gubi Beetle barstol

HOLMRIS B8 har ikke kun leveret nye møbler til Hempel, men også stået for at genbruge virksomhedens eksisterende mødeborde, hvor de gamle mødebordsstel har fået nye plader i HOLMRIS B8’s eget snedkeri.